Boek Schietinitiatie

INITIATIESESSIE SCHIETEN

Schietinitiatie! Eens proberen? Zet de stap! Enkel maar positieve Facebookreviews bij ons!


Bij ons kan je een schietinitiatie volgen! Eén keer per jaar kan je deze schietsessie volgen zonder dat je over licenties of vergunningen moet beschikken! De Belgische wetgever heeft dit mogelijk gemaakt. Ook geldig voor Nederlanders enz... Onze club is gelegen op amper 20 minuten van Antwerpen, 30 minuten van Gent en 40 minuten van Brussel. We zijn centraal gelegen! Op 5 minuten van de E17 of 10 minuten van de E34. We zijn een schietclub in België die goed geleden is!


Altijd al eens willen schieten met een 9mm pistool? Een revolver in het kaliber .38 special of .357 magnum kaliber? Of extreem zwaar in het .44 magnum kaliber! Wil je met een geweer van WO II schieten (kaliber 30M1)? Liever een wapen zonder terugslag in het 22LR kaliber? Vraag meer info i.v.m. de verschillende opties i.v.m. deze schietsessie! Schieten met een semi - automatische CZ Scorpion Evo3 S1? Schieten met een Glock of een Smith & Wesson? Liever een Browning of een Colt? Wapens uit WO II? Ook optisch schieten is mogelijk. We hebben ook wapens van Russische makelij! Een Tokarev (7.62x25) die gebruikt werd tijdens WOII of een Baikal (.410)? Ze hebben allen de Koude Oorlog overleefd.


Ook ideaal als je volgende vragen stelt :


Wat te doen met een vrijgezel? We hebben al heel wat fijne ervaringen met deze vrijgezellen activiteiten! Het vrijgezellenfeest wordt onvergetelijk!

Originele activiteit met de vrienden doen? Of een mannen uitje? Of een stoere vrouwenactiviteit (een eigen ladies night)? Altijd een succes!

Tof verjaardaggeschenk geven? Geen traditionele paintball, maar the real thing en dit zonder blauwe plekken! :) We kunnen grote groepen aan zonder enig probleem! We kunnen via een externe partner ook broodjes voorzien voor vooraf of nadien.

Een uitstapje onder vrienden organiseren?

Originele cadeau geven?

Het lijstje is eindeloos...

 
 
 
 
 
 
 
 

Enkel maar positieve reviews !


Ervaar het zelf en vul het formulier hierboven in.


Men zal verbaast zijn welke fijne ervaring je opdoet!